D-Line

  • d line denmark
    total solution
  • The Royal Danish Playhouse
    Copenhagen
  • d line
    Lever handle 16M, pair, 8x8mm

D-Line

De ruimte

Het moderne toilet en de badkamer is een essentieel onderdeel van elk gebouw, of het nu gaat om een privé-woning of publieke gebouwen zoals appartementen, kantoorgebouwen, hotels, etc. Het moderne toilet en de badkamer verdienen en krijgen steeds meer aandacht binnen bestaande en nieuwe projecten. Bij de productkeuze wordt de meeste aandacht besteed aan vorm, functie en kwaliteit. Het brede leveringsprogramma van d line biedt de mogelijkheid, om de in het pand toe te passen producten in onderlinge harmonie te laten zijn. De sanitair artikelen van d line zijn gebaseerd op de volgende kwaliteiten: design, functionaliteit en installatietechnieken die zijn ontwikkeld door jarenlange ervaring. Hygiëne en onderhoud zijn al tijdens het ontwerpstadium van het product zeer belangrijke aandachtspunten. Zowel installatie als onderhoud is eenvoudig, hetgeen van groot belang is om een gebruiksvriendelijk product te realiseren.

De producten

De producten van de d line badkamer serie omvat houders, dispensers, handdoekstangen en afvalbakken voor in de badkamer , alle met een esthetisch ontwerp en oog voor functionaliteit en toegankelijkheid. De d line producten blijven in overeenstemming met de traditie van structurele eenvoud en eigen Deens design. Kracht, duurzaamheid en functionaliteit spelen een integrale rol bij de ontwikkeling, de algemene vorm, en het karakter van het product. In de ontwerpfase van de producten wordt gestreefd naar een concessieloze samenhang tussen design en kwaliteit, gebruikmakend van de extra mogelijkheden die geboden worden door de vooruitgang in de techniek. Dit resulteert in een reeks d line producten met een tijdloos design.

Materiaal

Alle d line accessoires worden gemaakt van zeewaterbestendig roestvaststaal AISI 316. Door de hoge vochtigheidsgraad in het toilet en in de badkamer, is het gebruik van hoogwaardig roestvaststaal een noodzaak. Het Force instituut in Kopenhagen heeft voor d line een reeks onafhankelijke testen uitgevoerd op de roestbestendigheid van verschillende roestvaststaalsoorten. De als beste geteste legering is RVS AISI 316, ook wel A4 kwaliteit genoemd. Dit is dan ook de materiaalkeuze van d line voor al haar producten.

Design continuïteit

Wat betreft het design is het concept van de producten van d line gebaseerd op onderlinge samenhang. De hoge kwaliteit in afwerking en vormgeving vindt men terug in alle producten zoals bijvoorbeeld de zeepdispenser, handdoekstang, toiletrolhouder enzovoort. Alle d line producten zijn een creatie van de Deense architect Knud Holscher, die zijn eigen toegevoegde waarde als architect weergeeft.

Bestel direct in onze webshop!

Naar Webshop